top of page

TROUWFOTOGRAAF BREDA
BIJZONDER & STORYTELLING

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf uit Breda?

Ik ben een Nederlandse awardwinning trouwfotograaf en ik maak trouwfoto's op elke nationale en internationale bestemming, maar ook in mijn woonplaats Breda verzorg ik graag de bruidsfotografie. Breda en omstreken hebben meerdere geweldige trouwlocaties en ook daar kan ik jullie mee helpen. Inmiddels woon ik al meer dan 15 jaar in Breda dus ik ken alle geweldige trouw en fotoshoot locaties. Voor mijn top 10 fotoshoot locaties in Breda kun je hier een kijkje nemen. Fotolocaties Breda

Door mijn journalistieke en verhalende vorm van fotografie worden unieke en echte momenten vastgelegd. Je kunt dus trouwfoto’s verwachten waar humor in terugkomt, speciale echte momenten en details die tekenend zijn voor jullie dag. Momenten vangen is één van de belangrijkste dingen binnen mijn werk. Tijdens de bruiloft probeer ik kalm en rustig te observeren wat er gebeurt en volg ik de mooiste verhalen. Dat betekend dat ik niet alleen het bruidspaar fotografeer, maar ook al hun geliefde vrienden en familie. Iedereen beleeft de bruiloft op zijn / haar manier en dat is zo mooi om te zien en vast te leggen. 

Echte momenten met karakter en humor

Het liefst grijp ik zo weinig mogelijk in en laat ik de dag gebeuren zoals jullie hem voor ogen hebben. Iedere fotograaf is anders en zo ook iedere documentatie van een dag. Ik ben een gevoelsmens en probeer mij zo goed mogelijk in te leven in jullie en jullie gasten, waardoor ik vaak hetzelfde voel. Stromen er tranen dan heb ik die ook, wordt er hard gelachen dan doe ik zeker mee en niet te vergeten, ik dans ook graag tussen jullie door. De foto’s en het verhaal moeten het gevoel geven dat je er bij was en dat kan alleen als je zo goed mogelijk voorbereid bent. 

Journalistieke trouwfoto's met persoonlijke aanpak

Iedere bruiloft is anders en daarom is huwelijksfotografie heel persoonlijk. Vooraf hebben wij een aantal gesprekken waarin we jullie persoonlijke verhaal en die van jullie familie en vrienden die dichtbij staan doornemen. Ook bespreken we hoe de dag zal verlopen, jullie wensen en speciale momenten. Ook zal ik wat voorbeelden laten zien van trouwalbums en de indelingen. In het eerste gesprek komen wij er ook achter of er een wederzijdse klik is, maar als jullie aangetrokken zijn tot mijn foto's dan is dat meestal wel het geval. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften, inmiddels over de 200 bruiloften, kan ik je wellicht helpen met het een en ander! 

Ik ben super benieuwd naar jullie verhaal, altijd genieten die verhalen ;)

Dus kom gezellig langs voor een kop koffie!

Hebben jullie nog andere vragen die ik nog niet beantwoordt heb, misschien staat hij tussen 'veelgestelde vragen'.
 

Awardwinning
Beste Trouwfotograaf van het jaar 2020 & 2021 uit Breda!

Mijn werk is erkend door internationale en nationale organisaties, zoals Fearless Photographers, Masters of wedding Photography, My wed en This is Reportage

 

Soms overkomen je dingen en ik had dit natuurlijk nooit verwacht. Niet één, maar twee jaar na elkaar ben ik uitgeroepen tot beste trouwfotograaf van het jaar wereldwijd! En dat notabene in het eerste jaar van Corona, mijn jaar was toch ineens een succes ondanks dat ik maar weinig bruiloften had. Het kan natuurlijk niet anders dat ik hier mega trots op ben. Ik heb daarna in mooie publicaties gestaan. Wil je mijn awards en publicaties zien?

Klik hier

Hebben jullie nu zoiets van 'Jaaaaa deze bruidsfotograaf past helemaal bij ons!' dan sta ik altijd open voor een leuk gesprek om jullie beter te leren kennen. Kom gezellig op de koffie, ik wil jullie graag ontmoeten. Neem hier contact met mij op en vul het formulier in om te zien of jullie datum nog beschikbaar is.

Heel graag tot snel! 

Beste rouwfotograaf Breda Nederland
Beste trouwfotograaf Breda Nederland
bottom of page