top of page

TROUWFOTOGRAAF BREDA
BIJZONDER & STORYTELLING

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf uit Breda?

Ik ben een Nederlandse awardwinning trouwfotograaf uit Breda en ik maak trouwfoto's op elke nationale en internationale bestemming, maar ook in mijn woonplaats Breda verzorg ik graag de bruidsfotografie. Breda en omstreken heeft meerdere geweldige trouwlocaties en ook daar kan ik jullie mee helpen. Voor mijn top 10 fotoshoot locaties in Breda kun je hier een kijkje nemen. Fotolocaties Breda

Door mijn journalistieke en verhalende vorm van fotografie worden unieke momenten vastgelegd. Je kunt dus trouwfoto’s verwachten waar humor in terugkomt, speciale echte momenten en details die tekenend zijn voor jullie dag. Momenten vangen is één van de belangrijkste dingen binnen mijn werk. Tijdens de bruiloft probeer ik kalm en rustig te observeren wat er gebeurd. 

Documenteren wat er op een huwelijksdag gebeurt

Documenteren wat er op de dag van het huwelijk gebeurt en hierbij zo min mogelijk ingrijpen. Dat is voor mij wat het werk van een trouwfotograaf inhoudt. Alleen op deze manier kan ik geweldige momenten vastleggen die je laten genieten. De foto’s worden meer dan trouwfoto’s alleen. Ze worden een tastbare herinnering. Je bent weer even helemaal terug in de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt.

Journalistieke trouwfoto's

Iedere bruiloft is anders en daarom is huwelijksfotografie heel persoonlijk. Vooraf maak ik een afspraak met jullie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin zal ik jullie beter leren kennen en wordt besproken hoe de dag zal verlopen. Ook zal ik wat voorbeelden laten zien en albums. In dit gesprek komen wij er ook achter of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht helpen met het een en ander!

Kom gezellig langs voor een kop koffie!

Awardwinning
Trouwfotograaf van het jaar 2020 & 2021 uit Breda!

Mijn werk is erkend door internationale en nationale organisaties, zoals Fearless Photographers, Masters of wedding Photography, My wed en This is Reportage

 

Met de jaren heb ik al verscheidende awards gewonnen en heb mij dit jaar Trouwfotograaf van het jaar 2020 mogen noemen!! Ik heb een prachtige compact FujiFilm X100F camera gewonnen die gezellig met mij mee op reis gaat. Ook in 2018 heb ik mij tot de top 20 beste trouwfotografen ter wereld mogen prijzen en hier ben ik natuurlijk supertrots op!

Wil je mijn awards en publicaties zien?

Klik hier

Heb jullie nu zoiets van 'Jaaaaa deze bruidsfotograaf past helemaal bij ons!' dan sta ik altijd open voor een leuk gesprek om jullie beter te leren kennen. Kom gezellig op de koffie, ik wil jullie graag ontmoeten. Neem hier contact met mij op om te zien of jullie datum nog beschikbaar is.

Denise Motz - Trouwfotograaf uit Breda
bottom of page