ONGEPOSEERDE TROUWFOTOGRAFIE

 

Momenten zijn één van de belangrijkste dingen binnen mijn werk als huwelijksfotograaf. Tijdens de bruiloft probeer ik kalm en rustig te observeren wat er gebeurt. Ik volg de verhalen en wacht op het juiste moment. Ik probeer mij in te leven in jullie en de gasten en dit doe ik door niet alleen fotograaf, maar ook gast te zijn. Zo probeer ik op hetzelfde level te komen als jullie en hierdoor val ik eigenlijk helemaal niet op.

 

Ongeposeerde trouwfotografie

Poseren hoeft dus zeker niet! Ik heb liever dat jullie je vrij kunnen bewegen en zijn wie jullie zijn! Ongeposeerde trouwfotografie hoeft niet te betekenen dat we geen shoot doen. Jullie hebben zelf de keuze hierin, maar het is wel fijn om een aantal leuke foto's van jullie samen te hebben op een hele ongedwongen manier. Geen statieportretten, meer liefdevolle en ontspannen foto's waar ik jullie wellicht een klein beetje stuur.

Trouwfotograaf Breda met verhalende foto's

​Iedere bruiloft is anders en daarom is huwelijksfotografie heel persoonlijk. Vooraf maak ik een afspraak met jullie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin zal ik jullie beter leren kennen en wordt besproken hoe de dag zal verlopen. Ook zal ik wat voorbeelden laten zien en albums. In dit gesprek komen wij er ook achter of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht helpen met meer dan alleen ongeposeerde trouwfotografie!

 

Wil je meer bruiloften zien of bespreken, kom dan gezellig langs voor een kop koffie! Ik wil jullie graag ontmoeten :)

 

Documenteren wat er op de dag van het huwelijk gebeurt en hierbij zo min mogelijk ingrijpen. Dat is voor mij wat ongeposeerde trouwfotografie inhoudt. Alleen op deze manier kan ik geweldige momenten vastleggen die je laten genieten. Er is aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familiebanden, emoties en de kleine details waar je zelf nog niet eens erg in had.

1/1

1/1