top of page

BRUIDSFOTOGRAAF TILBURG
JOURNALISTIEK & STORYTELLING

Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotograaf Tilburg

Ik ben een Nederlandse awardwinning trouwfotograaf Tilburg en ik maak trouwfoto's op elke nationale en internationale bestemming, maar ook in Tilburg verzorg ik graag de bruidsfotografie. Door mijn journalistieke en verhalende vorm van fotografie worden unieke momenten vastgelegd. Je kunt dus trouwfoto’s verwachten waar humor in terugkomt, speciale echte momenten en details die tekenend zijn voor jullie dag. Momenten zijn één van de belangrijkste dingen binnen mijn werk. Tijdens de bruiloft probeer ik kalm en rustig te observeren wat er gebeurd. 

Journalistieke trouwfotografie met een knipoog 

Graag zou ik het liefst zo min mogelijk ingrijpen op de dag van een bruiloft. Ik documenteer wat ik om mij heen zie gebeuren. De echte momenten zijn uiteindelijke de herinneringen die je aan dat gevoel overhoudt. De foto’s worden meer dan trouwfoto’s alleen. Je waant je weer even helemaal terug in de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt. Het verhaal van de dag is voor mij erg belangrijk en daarom fotografeer ik het liefst vanaf het klaarmaken tot aan het begin van het feest. 

 

Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotograaf Tilburg

Bruidsfotograaf Tilburg met spontane foto's

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie heel persoonlijk. Vooraf maak ik een afspraak met jullie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin zal ik jullie beter leren kennen en wordt besproken hoe de dag zal verlopen. Ook zal ik wat voorbeelden laten zien en albums. In dit gesprek komen wij er ook achter of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste huwelijksfotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht helpen met het een en ander!

Kom gezellig langs voor een kop koffie!

Bruidsfotograaf Tilburg
Bruidsfotograaf Tilburg

Mijn werk is erkend door internationale en nationale organisaties, zoals Fearless Photographers, Masters of wedding Photography, My wed en This is Reportage. Met de jaren heb ik al verscheidende awards gewonnen en heb mij vorig jaar tot de top 20 beste trouwfotografen ter wereld mogen prijzen en hier ben ik natuurlijk supertrots op!!!

Heb jullie nu zoiets van 'Jaaaaa deze bruidsfotograaf Tilburg past helemaal bij ons!' dan sta ik altijd open voor een leuk gesprek om jullie beter te leren kennen. Kom gezellig op de koffie, ik wil jullie graag ontmoeten. Neem hier contact met mij op om te zien of jullie datum nog beschikbaar is.

Bruidsfotograaf Tilburg

Awardwinning
bruidsfotograaf Tilburg

bottom of page