1/1

Bruiloft in het buitenland

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan ga ik graag met jullie mee. Ik ben gek op reizen en fotograferen in het buitenland. Elk jaar ben ik op verschillende plekken te vinden voor de bruiloften, pré & after-weddingshoots, de inspiratie en workshops. Zo ga ik dit jaar naar Portugal, Italië, Spanje, Noorwegen, Nepal, Roemenië, Zweden Engeland & Marokko.

Ik ben een flexibele, ervaren reiziger en schiet niet snel in de stress. Dit komt vaak goed van pas. Trouwen in het buitenland is toch net wat meer regelwerk en kan soms onvoorspelbaar zijn. Zo hoop ik jullie op je gemak te kunnen stellen en mee te denken om jullie droombruiloft te verwezenlijken.

Bruidsfotografie is meer dan gewoon werk voor mij. Ik ben voortdurend op reis, stap van de ene in de andere cultuur en Nederlanders zelf verschillen ook erg veel van elkaar. Elke familie heeft weer zijn eigen gewoonten en gedeelde herinneringen. Het is erg bijzonder om het van zo dichtbij mee te maken, dat zelfs ik soms een traantje wegpink.

Hebben jullie vragen over trouwen in het buitenland? Ik denk graag met jullie mee.

Ik reken mijn normale tarief + reis en verblijfskosten.

 

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden van mij als trouwfotograaf uit Breda en de prijzen, neem dan contact met mij op. 

1/2