top of page

Bruiloft in het buitenland

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Gaan jullie trouwen in het buitenland?

Dan ga ik graag met jullie mee. Ik ben gek op reizen en fotograferen in het buitenland. Elk jaar ben ik op verschillende plekken te vinden voor de bruiloften, pré & after-weddingshoots, de inspiratie, conferenties en workshops. Afgelopen jaren ben ik al in verschillende continenten geweest voor bruiloften. Ik blijf onder de indruk van de liefde tussen mensen, de verschillende rituelen en culturen. Ik leer zoveel om bij deze mooie momenten aanwezig te zijn. Voor 2023 heb ik al meerdere bruiloften in het buitenland gepland staan waaronder in Zuid-Amerika, Colombia, Frankrijk, Duitsland, Italië & Portugal en ik kan niet wachten!

Ik ben een flexibele, ervaren reiziger en schiet niet snel in de stress. Dit komt vaak goed van pas. Trouwen in het buitenland is toch net wat meer regelwerk en kan soms onvoorspelbaar zijn. Zo hoop ik jullie op je gemak te kunnen stellen en mee te denken om jullie droombruiloft te verwezenlijken.

Bruidsfotografie is meer dan gewoon werk voor mij. Ik ben voortdurend op reis, stap van de ene in de andere cultuur en Nederlanders zelf verschillen ook erg veel van elkaar. Elke familie heeft weer zijn eigen gewoonten en gedeelde herinneringen. Het is erg bijzonder om het van zo dichtbij mee te maken, dat zelfs ik soms een traantje wegpink.

Voor meer trouwfotografie in het buitenland kijk naar:

- Trouwfotografie Italië, Toscane

Trouwfotograaf Italië, Veneto

- Bruidsfotografie Portugal

- Bruidsfotografie Frankrijk

- Bruidsfotograaf Spanje

Hebben jullie vragen over trouwen in het buitenland? Ik denk graag met jullie mee.

Ik reken mijn normale tarief + reis en verblijfskosten.

 

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden over mij als jullie trouwfotograaf en de prijzenneem dan contact met mij op. 

bottom of page