top of page

BRUIDSFOTOGRAAF PADUA
VENETO - NOORD ITALIË

Bruidsfotograaf in Padua, een pittoreske stad in de regio Veneto in het noorden van Italië.

Zijn jullie op zoek naar een Nederlandse bruidsfotograaf in of rondom Padua? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres. Ik woon in een huisje in Bassano del Grappa met mijn Italiaanse vriend, een stad één uur bij Padua vandaan. Inmiddels spreek ik ook de Italiaanse taal en heb ik hier een aardig netwerk opgebouwd in de trouwbranche.

 

De dag begon bij de bruid thuis en het was een enorme chaos. Gelukkig maak je mij daar wel blij mee, want dan gebeurd er ook echt iets. De plechtigheid vond plaats in Battistero van Padua. Dit is een Romaanse doopkapel en stamt uit de 12e eeuw en bevindt zich naast de kathedraal. De fresco's in de kapel verbeelden scènes uit het leven van Maria, Christus en Johannes de Doper. Het was een adembenemend spektakel om te zien en vast te leggen tijdens deze bruiloft.

Liefdevolle bruidsfotografie waarbij de karakters en connecties puur worden vastgelegd

Het tweede gedeelte van de bruiloft werd gevierd in Villa Petrobelli. Een prachtige villa met een bijzondere, oude tuin en een warm gevoel van gastvrijheid. Nadat de zonsondergang, kwam de typische Italiaanse verlichting tevoorschijn en werd het nog gezelliger.

Bekijk deze serie trouwfoto's eens rustig en wil je meer weten over trouwen in Padua of over trouwfotografie in Italië dan sta ik altijd open voor een gesprek en een (digitaal) bakje koffie.

Neem hier contact op om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Voor meer trouwfotografie in Italië kijk bij

- Trouwfotografie Italië Vicenza

- Trouwfotografie Italië Toscane

- Bruidsfotografie Trento Italië

- Trouwfotograaf Asolo noord-Italië

- Bruidsfotograaf Venetië 

bottom of page