top of page

VERHALENDE TROUWFOTOGRAFIE
NEDERLANDS-SPAANSE BRUILOFT

Wat een fantastisch gekleurde bruiloft was dit! De bruid Nederlands en de bruidegom Spaans. Een mix tussen Nederlandse en Spaanse gasten met de mooiste klederdrachten. Heel mooi om te zien hoe deze families met elkaar omgingen. Ik heb geweldig genoten van deze trouwdag en ik ben dankbaar dat ik de bruidsfotografie voor deze bruiloft mocht vastleggen. Met dank aan Zarah weddingplanner van Wicked Wedding. Heb jij ook een bruiloft die anders dan anders is en wil je deze op een bijzondere manier vieren? Neem dan contact op!

 

Laat je meeslepen door mijn favoriete foto's met een unieke verhalende trouwfotografie stijl. Elke bruiloft probeer ik zo puur en creatief mogelijk vast te leggen. Ik heb dan ook een grote passie voor journalistieke bruidsfotografie, waarbij humor zeker een belangrijke rol speelt. Daarnaast heb ik een kunst achtergrond en een aantal jaren ook vrij fotografisch werk gemaakt. Dit ben ik gaan combineren met verhalende trouwfotografie en hierdoor is er een geheel eigen beeldtaal ontstaan, waarvan ik nu wel echt kan zeggen dat ik weet waar ik voor sta! Nergens krijg ik meer energie van, dan jullie mooie karakters vastleggen.

Er is in deze verhalende trouwfotografie aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familiebanden, emoties en de kleine details waar je zelf nog niet eens erg in had.

 

Voor meer fotoverhalen van buitenlandse bruiloften neem een kijkje hier:
- Bruidsfotografie Portugal

- Trouwfotografie Italië, Toscane

- Trouwfotograaf Italië, Veneto

- Bruidsfotografie Frankrijk

- Bruidsfotografie Venetië  ​

bottom of page