top of page

BRUIDSFOTOGRAFIE
ONGEDWONGEN & JOURNALISTIEK

Met deze trouwfotografie beleef je de trouwdag echt opnieuw. Het is erg bijzonder voor mij om de liefde tussen jullie en vrienden / familie van zo dichtbij mee te mogen maken, zo bijzonder dat ik het vaak ook niet droog hou. Elke familie heeft weer zijn eigen gewoonten en gedeelde herinneringen en dat maakt elke bruiloft weer uniek en uitdagend voor mij. Ook al is de hele dag gepland, er gebeuren altijd onverwachtse dingen die jullie bruiloft eigen maakt. Op een hele losse en ongedwongen manier leg ik jullie dag vast. Mijn karakter is rustig en relaxed wat vaak meehelpt om de dag zonder stress te beginnen. Ik ben een flexibele, ervaren reiziger en schiet niet snel in de stress. Ik stel jullie graag op je gemak wanneer het nodig is en probeer mij zo onopvallend op te stellen. Daar bedoel ik mee dat ik mij tussen de gasten meng en af en toe een praatje maak om zo op hetzelfde level te komen en vertrouwen te winnen.

Awardwinning trouwfotografie

Ik ben een Nederlandse awardwinning trouwfotograaf uit Breda en ik maak trouwfoto's op elke nationale en internationale locatie. Mijn werk is erkend door internationale en nationale organisaties, zoals Fearless Photographers, Masters of wedding Photography, My wed en This is Reportage. Met de jaren heb ik al verscheidende awards gewonnen en heb mij vorig jaar tot de top 20 beste trouwfotografen ter wereld mogen prijzen en hier ben ik natuurlijk supertrots op!!!

'Omschrijf jouw bruidsfotografie eens’

- word mij wel eens gevraagd

In 2012 ben ik afgestudeerd als beeldend fotograaf vooral gericht op concepten die ik in mijn hoofd had. Vanaf 2016 ben ik mijn eerste bruiloften gaan fotograferen. Door mijn eigen vrije werk aan bruidsfotografie te koppelen is hier een geheel unieke beeldtaal ontstaan. Je kunt het een niche noemen binnen de trouwfotografie.

• Verre van traditioneel

• Geen geijkte trouwfoto’s op een bruggetje

• Echte momenten bruidsfotografie

• Pure emoties

• Artistieke stil levens of portretten

• Trouwfoto’s tot in detail

Een kunstwerkje waarbij personen even in hun eigen wereldje zitten.

 

Anderen vinden mijn werk bijzonder, geen traditionele trouwfotografie, het juiste moment pakken en het verhaal van de dag weergeven gewoon hoe het is.

Denk je nu, interessant! Neem dan vooral vrijblijvend contact op, bel mij gerust mocht je vragen hebben of langs willen komen voor een kop koffie.

Bekijk ook werk van enkele trouwlocaties waar ik actief ben ben geweest of ga naar de blog pagina.

Trouwfotograaf Breda / Bruidsfotograaf Portugal / Trouwfotografie Roosendaal Trouwfotografie Spanje - NederlandTrouwfotografie buitenland / Bruidsfotografie FrankrijkBruidsfotografie Italië

SANNE & MARK

Ha Denise, We hebben net vol bewondering naar de foto’s gekeken…. Wauw!!! Echt genieten!! Voor mensen die totaal niet van foto’s houden, maak je het ons nu haast moeilijk om te kiezen welke we allemaal aan de muur kunnen hangen :D:D

Wat zitten er onwijs gave tussen, vooral die bij het fort!! Echt super wat je met die locatie voor prachtige, sprookjesachtige foto’s hebt weten te maken! Ook door de dag heen is het je super goed gelukt om de sfeer vast te leggen!!!

MICHEL & KATALIN

"Lieve Denise,

Wat een schitterende foto's van een fantastische dag! We zijn er bijzonder blij mee, en dan is dit nog maar het topje van de ijsberg.  Ook je manier van werken is ons goed bevallen. Je bent een aanrader!''

SONNY & JASMINE

"Denise maakte onze dag mee compleet ! Ze stelde ons gerust als we even alleen waren, ze kwam ons halen als ze een mooi plekje had gevonden en wist ons poses te doen aannemen waardoor we pracht foto's hadden ! Heel onze dag staat nu prachtig op foto! Dankzij deze top dame !!! "

CHRIS & AYSE

Wauw, je hebt echt mooie foto's gemaakt, chapeau !!!, We zijn super blij dat alles zo soepeltjes en natuurlijk verliep, hier heb jij ook perfect je rol als vastleggend oog goed ingevuld. Onze feedback en van onze famile is dat je je werk goed deed door onopvallend op te gaan in het geheel, prima aangepast aan de sferen op de verschillende locaties. Je mooie fotoreportage brengt de trouwdag weer terug in onze herinneringen, we kunnen niet wachten op de rest en het album. Bedankt voor je flexibiliteit en je vakmanschap.'

bottom of page