top of page

TROUWFOTOGRAAF ASOLO
NOORD ITALIË

Trouwfotograaf in Asolo Noord Italië vlakbij de mooie bergen

Sinds ik met een Italiaanse man ben, krijg ik steeds meer contacten in Italië en dus ook meer bruiloften. Hier ben ik natuurlijk erg blij mee. Sinds corona uitbrak vielen de meeste van mijn bruiloften weg. Echter kwam ik in contact met een trouwfotograaf uit de regio Veneto. Bij hem ging het wat beter en ik ging met hem mee tijdens één van zijn bruiloften. In één woord Waanzinnig!

Hoe minder bruiloften je hebt in een jaar hoe meer je ervan geniet en alles eruit haalt wat erin zit. Dat heb ik wel geleerd in deze periode en daarom schiet ik nu ook nog maar maximaal 20 bruiloften per jaar. Zo hou ik mijn focus en concentratie tot het maximale, maar ook lichamelijk vergt het fotograferen van een bruiloft veel. Het is goed dat het trouwseizoen met drukke en minder drukke periodes komt.

 

Op zoek naar de mooiste momenten!

Als trouwfotograaf in Asolo ben ik bevoorrecht dat ik een bruiloft of zo'n fantastische locatie mag fotograferen. Zoeken jullie ook een bruidsfotograaf die al in Italië woont en met jullie mee gaat naar jullie bruiloft of waar ook ter wereld, vraag dan gerust informatie en kijk op Bruiloft in het Buitenland :) Samen met mijn Italiaanse vriend heb ik een huisje in Bassano del Grappa, Noord-Italië dus ik weet veel van de cultuur, ik ken de Italiaanse taal en ik ben helemaal in mijn element als het gaat om bruidsfotografie in het buitenland. Zoveel geuren, kleuren en nieuwe inspiratie.

Hier is een selectie van de beste trouwfoto's van deze bruiloft in Italië. Genieten!

Voor meer trouwfotografie in Italië kijk bij

- Trouwfotografie Italië Vicenza
- Trouwfotografie Asiago Italië

- Bruidsfotografie Trento Alpen

- Trouwfotografie Toscane

- bruidsfotograaf Venetië 

bottom of page