top of page

MENTORING

VOOR FOTOGRAFEN

​​Persoonlijke, intense en effectieve begeleiding
voor wie op zoek is naar meer verdieping.

Misschien heb je net je saaie kantoorbaan opgezegd voor een passie die je achterna wilt gaan, maar weet je niet hoe je dit moet gaan aanpakken of ben je al een paar jaar bezig met trouwfotografie, maar loop je vast of wil je je nog meer verdiepen. Jij wilt in ieder geval groeien en de stap maken om het beste uit jezelf halen!

 

De afgelopen jaren heb ik mijzelf hard zien groeien, mede door goed te investeren in mijn ontwikkeling. Hierbij heb ik de tijd genomen om met verschillende fotografen in gesprek te gaan, een weekend retreat te volgen en verscheidene internationale conferenties bij te wonen.

Sinds een jaar ben ik samen met nog drie andere fotografen een collectief gestart, de Mastermind Class. Hierin gaan we in een livestream met zijn vieren dieper in op foto's. Daarna heb ik meerdere vragen gekregen voor 1 op 1 mentor-sessies. Graag kijk ik ook wat ik voor jou kan betekenen.

Wat houdt een Mentor-sessie in?

Tijdens de Mentor-sessie gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je eigen werk. We kijken samen uitgebreid naar jouw portfolio of raw files van een reportage, we gaan dieper in op jouw knelpunten en frustraties en wat je daar aan kunt doen, maar ook, hoe ga je te werk, welke standpunten neem je in en welke instellingen kies je.

 

De mentor-sessie is volledig gericht op jouw situatie. We kijken hierbij naar de onderwerpen waar jij op dit moment het meeste behoefte aan hebt. Bespreekpunten binnen een sessie kunnen zijn: Portfolio review en kritiek, website en stijl, werk en privé balans, focus en doelstellingen, persoonlijke groei en ontwikkeling, workflow en proces, marketing en communicatie, ondernemen en investeren en last but not least jouw mindset. Groeien binnen fotografie gaat altijd samen met de groei van jou als persoon en hier kijk ik ook graag samen met jou naar.

 

Interesse in wat ik voor jouw ontwikkeling kan betekenen?

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen, twijfels en

struggles en dan maken we samen een plan van aanpak.

 

Tarieven

Per uur video call: €125,-
Per dagdeel (3 uur): €400,- 
6 maanden traject inclusief 4 mentor sessies: €1600,-
12 maanden traject inclusief 8 mentor sessies: €3000,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Trouwfotograaf Breda

GROEI

3 uur mentoring

€400,- 

ONTWIKKELING
 

6 maanden traject

4 x 3 uur mentoring

€1600,- 
 

SUCCESVOL
 

12 maanden traject

8 x 3 uur mentoring

€3000,-

 

Award bruidsfotografie Breda Masters of wedding Photography, spontane trouwfotografie
Beste Trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz
Beste trouwfotografie in Italië, Denise Motz
bottom of page