MENTORING

 

Jouw magie die trouwfotografie doet leven!

Vindt de rust en haal het beste uit jezelf.

Misschien heb je net je saaie kantoorbaan opgezegd voor een passie die je achterna wilt gaan, maar weet je niet hoe je dit moet gaan aanpakken of ben je al een tijdje bezig, maar loop je vast of wil je je nog meer verdiepen. Jij wilt in ieder geval groeien en het beste uit jezelf halen!

 

De afgelopen jaren heb ik mijzelf hard zien groeien, mede door goed te investeren in mijn ontwikkeling. Hierbij heb ik de tijd genomen om met verschillende fotografen in gesprek te gaan, een weekend retreat te volgen en verscheidene internationale conferenties bij te wonen.

Wat houdt een Mentor-sessie in?
Tijdens de Mentor-sessie gaan we op zoek naar jouw magie, wat jou inspireert en hoe je dat kunt verwerken in je eigen werk. We kijken samen uitgebreid naar jouw portfolio of raw files van een reportage, we gaan dieper in op jouw knelpunten en frustraties en wat je daar aan kunt doen, maar ook, hoe ga je te werk, welke posities en instellingen kies je.

 

De mentor-sessie is volledig gericht op jouw situatie. We kijken hierbij naar de onderwerpen waar jij op dit moment het meeste behoefte aan hebt. Bespreekpunten binnen een sessie kunnen zijn: Het kennismakingsgesprek, verkooptechnieken, editing, omgaan met onzekerheid en self-doubt. Groeien binnen de fotografie gaat samen met persoonlijke groei. Hier kijk ik ook graag samen met jou naar.

 

Interesse in wat ik voor jouw ontwikkeling kan betekenen?

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen, twijfels en

struggles en dan maken we samen een plan van aanpak.

 

Tarieven

Per dagdeel (4 uur): 395,- euro incl. lunch
6 maanden traject inclusief 3 mentor-sessies: 1095,- euro
12 maanden traject inclusief 6 mentor-sessies: 1995,- euro

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten

Trouwfotograaf Breda

© 2020 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Black.png