top of page

BRUIDSFOTOGRAFIE
FRANKRIJK, STAATSBURG

Hoe tof ik het vindt als ik een aanvraag krijg voor een bruiloft in het buitenland? Nou, ik kan je zeggen dat vind ik geweldig! Het buitenland leert mij zoveel, hoe ik moet werken met verschillende landschappen, gebouwen en andere culturen. Hoe meer verschil er in mijn bruiloften zit hoe meer ik mijzelf zie groeien.

Dit keer was mocht ik de bruidsfotografie Frankrijk Staatsburg verzorgen. Een heel leuk en lief koppel, hij Frans, zij Duits. Ze trouwden op de grens tussen Frankrijk en Duitsland in, Staatsburg. Vanaf mijn studio Trouwfotografie Breda was het ongeveer 5 uurtjes met de auto rijden, dus dan doe ik dat liever dan met het vliegtuig. 

Bruidsfotografie in Frankrijk in het stadje Staatsburg

En wauw, wat een mooie omgeving mocht ik tegemoet rijden. Ze trouwden in het centrum van Staatsburg tussen allemaal hele gezellige huisjes, echt een aanrader om ook eens een uitje naar te plannen!

Zoeken jullie nog een Trouwfotograaf in Frankrijk, neem dan vooral contact met mij op of kijk gerust even bij de blog van onderstaande links of 'Trouwen in het buitenland'

- Bruidsfotografie Portugal

- Trouwfotografie Italië, Toscane

- Trouwfotograaf Italië, Veneto

- Bruidsfotografie Spanje

- Bruidsfotografie Venetië  ​

bottom of page