top of page

TROUWFOTOGRAFIE ITALIË

Trouwfotograaf gevestigd in Italië, Toscaanse bruiloft

Wat leuk dat jullie op mijn website terecht gekomen zijn! Gaan jullie ook trouwen in Italië? Super!

Ik heb mijn hart verloren aan een Italiaanse liefde. Daarom woon ik nu in een huisje in Noord-Italië met mijn Italiaanse vriend, niet verkeerd he? Inmiddels weet veel van de cultuur, ik spreek de taal en ben helemaal in mijn element als het gaat om huwelijksfotografie in het buitenland. Zoveel geuren, kleuren, mooie uitzichten en nieuwe inspiratie. Tot nu toe ervaar ik het wonen in Italië echt als iets magisch en daarom vind ik het ook geweldig dat jullie in Italië gaan trouwen. Ook heel benieuwd naar wie jullie zijn en waarom jullie hier willen gaan trouwen!

Ik heb een basis vanuit twee landen en heb contacten met verschillende trouwleveranciers in noord en midden Italië en zo hoop ik mee te kunnen helpen in de zoektocht naar jullie droom bruiloft, want ik zie mezelf ook als een halve wedding planner tegenwoordig. 

 

Zoeken jullie ook een Nederlandse bruidsfotograaf die al in Italië woont en met jullie mee gaat naar jullie bruiloft of waar ook ter wereld, vraag dan gerust informatie en kijk op Bruiloft in het Buitenland.  Ik fotografeer van het Como meer, naar Toscane, maar zelfs ook het zuiden van Italië. Zijn jullie er al over uit waar jullie gaan trouwen? Check dan snel of ik jullie datum nog beschikbaar ben en vraag een kennismakingsgesprek aan.

Een bruiloft in Toscane vlakbij het plaatsje Arezzo

Hoe ik deze bruiloft heb mogen fotograferen is een heel leuk verhaal. Nog voordat ik in Italië woonde, ben ik naar een camping geweest voor een openingsweekend bij ‘De Lievelinge’. Hier werd ik voorgesteld aan een meisje en zij bleek toevallig een wedding planner voor onder andere trouwlocaties in Italië. Ze zei meteen dat ze op zoek was naar een trouwfotograaf die mee wilde gaan naar Italië om het huwelijk van haar broer te fotograferen die in de Regio Toscane ging trouwen. Ik hoefde hier niet lang over na te denken. Natuurlijk wil ik dat doen! En dus gingen we de reis plannen om de bruiloft in Italië van Elisabeth & Miguel te fotograferen.

 

Het idee was om te gaan roadtrippen met haar en de videografe. We gingen met een groot busje met veel bloemen, de althar en andere bruiloftsdecoraties achterin. Drie dagen gereden en aangekomen op deze prachtige trouwlocatie met een ongelooflijk uitzicht.

Montelucci Country Resort. Het landgoed ligt op het Toscaanse platteland, tussen heuvels die worden bekroond met middeleeuwse steden, echt geweldig!

 

De eerste dag daar hebben we gekoeld bij het zwembad, het althar was gebouwd en de decoratie was op zijn plaats. Het zou een zeer warme dag worden, 36 graden, maar we hadden genoeg water en de sfeer was geweldig! De bruiloft was half joods / half Engels, dus ik heb veel nieuwe tradities gezien die echt mooi zijn om mee te maken! De hele bruiloft was gewoon zo leuk en het duurde tot in de vroege uurtjes met een paar cocktails en salsa dansen.

 

Het is een trouwparadijsje! Deze trouwfotografie in Italië laat je wanen in kleine kasteeltjes, uitgestrekte olijfboom velden en heerlijke Italiaanse gerechten.

Hier is een selectie van de beste trouwfoto's van deze bruiloft in Italië. genieten!​

Voor meer avontuurlijke trouwfotografie in Italië kijk naar:

- Trouwfotografie in Asiago, Italië

- Trouwfotograaf Asolo, Noord Italië

- Bruidsfotografie Trento, Italië

- Bruidsfotografie Venetië  

- Bruidsfotograaf Padua, Italië

bottom of page