top of page

TROUWFOTOGRAFIE ITALIË

Trouwfotograaf in Italië

Wat leuk dat jullie op mijn website terecht gekomen zijn! Gaan jullie ook trouwen in Italië? Super!

Ik woon in een huisje in Noord-Italië met mijn Italiaanse vriend, dus ik weet veel van de cultuur, ik ken de taal en ben helemaal in mijn element als het gaat om huwelijksfotografie in het buitenland. Zoveel geuren, kleuren en nieuwe inspiratie. Ik heb dus een basis vanuit twee landen en heb contacten met verschillende trouwleveranciers in noord en midden Italië en zo hoop ik mee te kunnen helpen in de zoektocht naar jullie droom bruiloft. 

 

Zoeken jullie ook een Nederlandse bruidsfotograaf die al in Italië woont en met jullie mee gaat naar jullie bruiloft of waar ook ter wereld, vraag dan gerust informatie en kijk op Bruiloft in het Buitenland  

Een bruiloft in Toscane vlakbij het plaatsje Arezzo

Hoe ik deze bruiloft heb mogen fotograferen is een heel grappig verhaal. Bijna al mijn boekingen komen van face-to-face marketing. Vier jaar geleden, ben ik naar een camping geweest voor een openingsweekend ‘De Lievelinge’. Terwijl ik 's avonds danste, werd ik voorgesteld aan een meisje en zij bleek toevallig een weddingplanner voor onder andere trouwlocaties in Italië. Ze zei meteen dat ze op zoek was naar een trouwfotograaf die mee wilde gaan naar Italië om het huwelijk van haar broer te fotograferen die in de Regio Toscane ging trouwen. Ik hoefde hier niet lang over na te denken. Natuurlijk wil ik dat doen! En dus gingen we de reis plannen om de bruiloft in Italië van Elisabeth & Miguel te fotograferen.

 

Het idee was om te gaan roadtrippen met haar en de videograaf Leandra. We gingen met een groot busje met veel bloemen, de althar en andere bruiloftsdecoraties achterin. Drie dagen gereden en aangekomen op deze prachtige trouwlocatie met een ongelooflijk uitzicht.

Montelucci Country Resort. Het landgoed ligt op het Toscaanse platteland, tussen heuvels die worden bekroond met middeleeuwse steden, echt geweldig!

 

De eerste dag daar hebben we gekoeld bij het zwembad, het althar was gebouwd en de decoratie was op zijn plaats. Het zou een zeer warme dag worden, 36 graden, maar we hadden genoeg water en de sfeer was geweldig! De bruiloft was joods, dus ik heb veel nieuwe tradities gezien die echt mooi zijn om mee te maken! De hele bruiloft was gewoon zo leuk en het duurde tot in de vroege uurtjes met een paar cocktails en salsa dansen.

 

Het is een trouwparadijsje! Deze trouwfotografie in Italië laat je wanen in kleine kasteeltjes, uitgestrekte olijfboom velden en heerlijke Italiaanse gerechten.

Hier is een selectie van de beste trouwfoto's van deze bruiloft in Italië. genieten!​

Voor meer trouwfotografie in Italië kijk naar:

- Trouwfotograaf Asolo, Noord Italië

- Bruidsfotografie Trento, Italië

- Bruidsfotografie Venetië  

- Bruidsfotograaf Padua, Italië

bottom of page