top of page

BRUIDSFOTOGRAFIE PORTUGAL

Bruidsfotografie in Portugal in de stad en gemeente Viseu

Wat een geweldige dag was het, niet te warm, maar een heerlijk aangename temperatuur. We begonnen de dag met het klaarmaken van de bruidegom, waar al een enorme tafel gedekt wat met eten. Als er iets is waar Portugezen aandacht aan besteden deze dag, dan is het wel de grote hoeveelheid lekkernijen. Ook ging er meteen een fles wijn open om 9 uur in de ochtend en werd dit ons ook aangeboden. 

Daarna gingen we door naar de bruid, waar wederom net zo'n ontbijt en lunch tafel klaar stond. De vader van de bruid heeft mij denk ik wel 10x een van de lekkerste wijnen van Portugal aangeboden, maar in de ochtend valt het me toch zwaar. Om 11 uur heb ik een half glaasje gedronken en hij was blij.

We vertrokken naar een prachtige kathedraal in Viseu waar heb bruidspaar elkaar voor het eerst zou ontmoeten. Wat een geweldig moment was dat zeg. Na de ceremonie werd er muziek gemaakt door de band waar de bruidegom in zat en werd er traditioneel voor de bruid gezongen.

Na de ceremonie was het tijd om te vertrekken naar de trouwlocatie waar er de hele middag, avond en nacht gedanst, gezongen, spellen gespeeld en natuurlijk niet te vergeten, heel veel gegeten wordt. De feestlocatie is Qinta do Cisne. Deze bruiloft was in corona tijd op 04-06-2021, tevens een van de eerste landen waar dansen weer was toegestaan. Daar was ik wel heel blij mee, ondanks dat ik mijn mondkapje op moest houden. 

 

Het was een groot trouwfeest! Deze bruidsfotografie in Portugal laat je de echte Portugese tradities zien, zoals het heerlijke eten, het vele dansen en de Portugese trouw spellen met als klapper op de vuurpijl, vuurwerk!

Zoeken jullie ook een Nederlandse bruidsfotograaf die met jullie mee gaat naar jullie bruiloft in Portugal of waar ook ter wereld, vraag dan gerust informatie en kijk op Bruiloft in het Buitenland :)

Ik ben er meerdere malen geweest, dus ik weet veel van de cultuur, ken de mooiste plekjes en ben helemaal in mijn element als het gaat om huwelijksfotografie in het buitenland. Zoveel geuren, kleuren en nieuwe inspiratie.

Hier is een selectie van de trouwfoto's van deze bruiloft in Portugal, Viseu. genieten!

Voor meer trouwfotografie in het buitenland kijk naar:

- Trouwfotografie Italië, Toscane

Trouwfotograaf Italië, Veneto

- Bruidsfotografie Frankrijk

- Bruidsfotograaf Spanje

- Traditionele Molukse bruiloft

Populaire trouwlocaties in Portugal

Zijn jullie van plan om ook te gaan trouwen in Portugal, maar hebben jullie nog geen idee waar of wat mooie locaties kunnen zijn. Ga dan eerst na van welke soort gebieden jullie blij worden en kies daar je locatie op uit.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden, Strand en aan zee.

De gehele zuidkust van Portugal leent zich als de ideale strand trouwlocatie. 

Een Bosrijk gebied of bij een idyllische wijngaard, in een Villa of een Paleis. 

Sintra is één van de mooiste romantische plekjes waar ik ooit geweest bent. Alsof je totaal in een andere wereld bent. Zeker het bekijken waard.

 Een authentiek Portugees dorp kan ook veel mogelijkheden bieden.

bottom of page