top of page

HUWELIJKSFOTOGRAAF

BIJZONDER & STORYTELLING

Al een tijdje op zoek naar de juiste huwelijksfotograaf, maar het lukt je telkens niet om een keuze te maken, omdat alles op elkaar lijkt? Mijn manier van fotograferen is erg uitgesproken en wanneer je mijn foto's ziet is het vaak meteen duidelijk. 

Waar onderscheid ik mij als huwelijksfotograaf nu precies in?

De afgelopen 3 jaar ben ik de halve wereld over gereisd. Het is natuurlijk fantastisch om een bruiloft in het buitenland te fotograferen, nieuwe omgevingen te zien en je te laten inspireren. Wat ik vooral heel interessant vindt is om nieuwe culturen te leren kennen. Hoe gaan mensen over de hele wereld met elkaar om, wat zijn hun interesses en hoe laten ze zien dat ze van elkaar houden. Hoe meer ik hierover te weten ben gekomen, hoe makkelijker het voor mij wordt om de juiste momenten te pakken die er echt toe doen. 

Bruidsfotograaf met serene schilderachtige beelden

Naast het reizen heb ik een achtergrond in beeldende kunst fotografie. Hier heb ik veel geleerd over compositie en suggesties wekken. Iets overlaten aan de verbeelding en niet meteen alles vrijgeven. Ik hou van serene momenten waarop mensen een meditatief moment voor zichzelf creëeren. Deze beelden komt vaak in uiting tot schilderachtige still levens. Het mooie hieraan is dat niets in scene is gezet. Je hoeft de hele dag dus niet te poseren, alleen maar te genieten van elkaar en de mensen om jullie heen. Ik zorg ervoor dat je mij bijna niet ziet en ben een zeer kalme factor op jullie bruiloft. Een recensie van Annemiek & Stefan:

 

'Lieve Denise,

 

we zijn volledig ontdaan door de schoonheid van je foto’s. We vinden het vooral een groot raadsel hoe je al die mooie momenten hebt kunnen vangen. Want waar was je? Stefan en ik hebben het elkaar gevraagd maar nee, we hebben je toch echt niet of nauwelijks gezien. En toch was je - dat bewijzen je foto’s - overal. 

 

We hadden ons geen mooiere herinnering van de dag kunnen voorstellen dan jouw foto’s. Er zit dynamiek in, lichtheid, een lach, een traan. Unieke composities zijn het, een prachtig spel van kleur, licht en schaduw. Maar het aller aller mooiste vinden we dat het jou is gelukt vluchtige maar beeldschone momenten tot beeld te stollen én er beweging in te houden. 

 

Ja Denise je bent - behalve een geweldig leuk mens - een geweldig fotograaf. We willen je enorm bedanken voor het resultaat en je toegewijde manier van werken, dat voelde heel goed.'

Heb jullie nu zoiets van 'Jaaaaa deze huwelijksfotograaf past helemaal bij ons!' dan sta ik altijd open voor een leuk gesprek om jullie beter te leren kennen. Kom gezellig op de koffie, ik wil jullie graag ontmoeten. Neem hier contact met mij op om te zien of jullie datum nog beschikbaar is.

Awardwinnende huwelijksfotograaf

bottom of page