top of page
Zoeken

Beste Trouwfotograaf van het jaar 2020!!!


FdB - Fotógrafos de Boda heeft mij uitgeroepen tot fotograaf van het jaar 2020.

Ik weet niet hoe ik hiermee moet beginnen.

Mijn adem was verdwenen en ik had nooit verwacht dat ik zou winnen door te concurreren met al deze geweldige fotografen. Tijdens de laatste ronde werden nog 7 foto's uitgereikt als awards, in totaal een waanzinnig aantal van 16 awards.


Het niveau van de wedstrijd is erg hoog en het behalen van een nominatie in de top 8 was voor mij al een hele prestatie. Ik voel me erg gezegend, dit jaar gaf me zoveel kansen dat het zelfs met minder bruiloften of werk geweldig was. Ik heb zoveel geleerd over hoe ik mijn tijd zorgvuldig kan besteden en het maximale uit alles kan halen. We vieren bijna elke dag feest, maar deze prestatie verdient een hele week champagne en cake 🍰🍾😄


Mijn lieve familie en vrienden, ik wil jullie allemaal bedanken, waar je ook bent op deze planeet, voor je aanwezigheid in mijn leven en om me te steunen in wat ik het liefste doe, momenten bevriezen en tastbare herinneringen maken voor anderen. ❤️


Met dank aan de geweldige juryleden

Rianne Hogewoning

Tünde Koncsol

Jorge Sastre

en aan Martino Buzzi voor het organiseren en alle moeite 🙏🙏🙏


Ik ben een gelukkige dame 😄


Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda
Award trouwfotograaf van het jaar 2020 - Denise Motz - Fotógrafos de boda

bottom of page