top of page
Zoeken

Nikon Ambassadeur Campagne

Welke keuzes maak je als fotograaf om een mooi beeld te creëren? Nikon heeft mij en nog twee andere topfotografen uit Nederland en België gevraagd de uitdaging aan te gaan: in 3 verschillende thema’s hebben wij diverse NIKKOR Z lenzen getest voor het meest verrassende resultaat. De drie verschillende thema's waarin wij moest werken waren

Urban, Portrait & Nature.


Voor Urban gingen wij naar Rotterdam zuid om tussen de hoge gebouwen te fotograferen. Hier heb ik gekozen voor de NIKKOR Z 14-30mm f/4 S

#Nikon #z7ii | 14mm | F/4 | ISO 100

Bekijk nu de aflevering binnen het thema ‘Urban’


Deze locatie was in Gouda, een heel mooi huis met weelderige planten en houten elementen, iets waar je mij heel blij mee kan maken.

Hier heb ik gekozen voor de NIKKOR Z 50mm f/1.2 S.

#Nikon #z7ii | 50mm | F/1.2 | ISO 400

Bekijk nu de aflevering binnen het thema ‘Portrait’Voor deze locatie zijn we naar de Loonse en Drunense duinen gegaan. Op het moment van documenteren was het heel koud en regende het. Vandaar mijn galante outfit.

Hier heb ik gekozen voor de #NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S.

#Nikon #z7ii | 24mm | F/16 | ISO 1000

Kijk nu de hele aflevering van het thema 'Nature' hier:Wil je meer zien of horen over mijn werk? Ga dan even naar mijn contact pagina, hier staan links naar een podcast en een korte documentaire van NPO.


.

Comments


bottom of page