top of page
Zoeken

Bruiloft in Coronatijd bij Domaine d'Heerstaayen

Een bruiloft in coronatijd, iedereen vindt zijn/haar oplossingen om de liefde te blijven vieren! Wow, wat was ik in mijn nopjes om weer een bruiloft vast te gaan leggen en wat was het fijn.


Op 7 mei 2021 was het mogelijk om met 30 personen een bruiloft te vieren. In eerste instantie lijkt het weinig, maar je beleeft de dag als bruidspaar zoveel meer! Het intieme maakt het waardevol. Door corona zijn er aanpassingen, maar dit bruidspaar liet zich niet gek maken. Het gaat door, hoe dan ook! Wat een spirit en de dag was prachtig.


Mijn second shooter voor deze dag, Peter Geluk van Love Rules, was in de ochtend bij de bruidegom die naar Barbier Kurt ging in Zundert. Ik bleef bij de dames. De bruiloft vond plaats op een van de mooiste locaties dichtbij Breda en omstreken, Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek. Een rustige plek in een kas met zoveel groen!


Na de ceremonie vertrokken we naar een prachtige plek in het bos de Krochten om met elkaar te picknicken en speciaal biertjes te drinken tot de zon onder ging! Bedankt Jisca & Simon!


Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je meer werk zien?

Neem dan contact met mij op en kijk nog eens rustig rond :)Comments


bottom of page