Zoeken

Bruidsfotografie in Toscane, Italië


Hoe ik deze bruiloft heb mogen fotograferen is een heel grappig verhaal. Bijna al mijn boekingen komen van face-to-face marketing. Vorig jaar, dezelfde tijd van het jaar, ging ik naar een camping voor een openingsweekend ‘De Lievelinge’ (de geliefde). Terwijl ik 's avonds danste, werd ik voorgesteld aan een meisje, Zarah, dat ze toevallig een weddingplanner was. Ze zei meteen dat ze nog steeds op zoek was naar een trouwfotograaf voor het huwelijk van haar broer in Italië. Wel, ja! Natuurlijk wil ik dat doen! En dus waren we de reis aan het plannen om de bruiloft van Elisabeth & Miguel te fotograferen.

Het idee was om te gaan roadtrippen met haar en de videograaf Leandra. We gingen met een groot busje met veel bloemen, de althar en andere bruiloftsdecoraties achterin. 3 dagen gereden en aangekomen op deze prachtige trouwlocatie met een ongelooflijk uitzicht.

Montelucci Country Resort. Het landgoed ligt op het Toscaanse platteland, tussen heuvels die worden bekroond met middeleeuwse steden. De eerste dag daar hebben we gekoeld bij het zwembad, het althar was gebouwd en de decoratie was op zijn plaats. Het zou een zeer warme dag worden, 36 graden, maar we hadden genoeg water en de sfeer was geweldig! De bruiloft was joods, dus ik heb veel nieuwe tradities gezien die echt cool waren! De hele bruiloft was gewoon zo leuk en het duurde tot in de vroege uurtjes met een paar cocktails en salsadansen.

Het is een klein paradijs! Wilt u ook uw bruiloft boeken of ergens anders in Italië of waar ook ter wereld, vraag dan gerust informatie :)

Hier is een selectie van de favorieten. Genieten!

#Trouwfotografietoscane #TrouwfotografieItalië #BruidsfotografieToscane #BruidsfotografieItalië #TrouwfotograafToscane