© 2018 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png

September 5, 2019

July 2, 2019

Please reload

Recente berichten

Interview by DIGIFOTO PRO

March 12, 2019

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

4 nieuwe Bruidsfotografie Awards

September 18, 2019

 

 

 

 

Vandaag heb ik weer eens geweldig nieuws mogen ontvangen, want ik heb 4 nieuwe bruidsfotografie awards mogen ontvangen. 2x Masters of wedding photography award en 2x Wedding photography select excellence awards! Hier ben ik natuurlijk ontzettend trots op! Toevallig zijn het allemaal bruidskinderen. 

 

Awardwinning bruidsfotograaf

Mijn werk is erkend door internationale en nationale organisaties, zoals Fearless Photographers, Masters of wedding Photography, My wed en This is Reportage. Met de jaren heb ik al verscheidende awards gewonnen en heb mij vorig jaar tot de top 20 beste trouwfotografen ter wereld mogen prijzen.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archief