© 2018 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png

October 9, 2019

September 5, 2019

July 2, 2019

Please reload

Recente berichten

Interview by DIGIFOTO PRO

March 12, 2019

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

Lezing Camera NU

September 5, 2019

Lezing over prestatiedrang en trouwfotografie

 

Herken je het gevoel dat je moet presteren als trouwfotograaf? En dat je hierdoor vaak heel gehaast en onzeker aan je bruiloftsreportages begint? Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 28 september 2019 deelt Denise Motz haar kennis hierover aan de hand van een presentatie en een aantal van haar foto's. Denise legt je uit hoe je prestatiedrang om kunt zetten naar het "genieten van de dag" zonder stress en onzekerheid. Alles zit namelijk al in jou en met de juiste voorbereiding ben je al een heel eind op weg!
 

Denise Motz is een Nederlandse trouwfotograaf en maakt trouwfoto's op nationale en internationale bestemmingen. Ze ziet zichzelf als een bevoorrecht mens, omdat ze doet waar ze van houdt en geniet van haar werk. Hierdoor legt ze elke bruiloft met dezelfde passie en verantwoordelijkheid vast. De foto's van Denise Motz hebben een unieke, verhalende stijl. Denise probeert elke bruiloft zo puur en creatief mogelijk vast te leggen. Haar grote passie is journalistieke fotografie waarbij humor een belangrijke rol speelt. Door die passie te combineren met vrij fotografisch werk en bruidsfotografie, heeft Denise een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld.
 

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 28 september 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

 

Mocht het deze dag niet lukken, dan geef ik hierover ook nog een lezing op 11 januari in Amsterdam. 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archief