© 2018 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png

October 9, 2019

September 5, 2019

July 2, 2019

Please reload

Recente berichten

Interview by DIGIFOTO PRO

March 12, 2019

1/6
Please reload

Uitgelichte berichten

Huwelijk op een boerenhoeve in Leiderdorp

December 6, 2016

7 oktober mocht ik de bruiloft van Judith en Martijn vast gaan leggen. Alles op dezelfde landelijke locatie de Lindenhof in Leiderdorp. Er hing een heerlijke, rustgevende sfeer met uitzicht op een uitgestrekte weide en een aantal grazende lammetjes. Een goed begin van de dag!

 

Judith, die al 6 maanden zwanger was liep gewoon op hoge hakken, wat een geweldig beeld om te zien was dat! Voordat de gasten kwamen gingen wij eerst op weg met een toffe oldtimer voor de fotoshoot op locatie. Op de terugweg hoorde we een raar geluid uit de uitlaat komen, het zal toch niet! En ja hoor, wij stonden stil, de benzine was op. Heel ver waren we niet meer dus ik ben gaan lopen om hulp te halen. Na een paar minuten hoorde ik een klakson van rechts, zij hadden een lift gekregen. Ik erachter aan met een andere lift. Nog net op tijd voor het mooie moment van het loslaten van de ballonnen.

Aan het einde van de avond ging ik met een voldaan gevoel terug naar huis, wat een leuk gezelschap!

1/28

 

 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Archief