Zoeken

TWEE nieuwe Awards - Masters of Wedding Photography Benelux

Wat ben ik toch elke keer weer gelukkig als ik Awards in ontvangst mag nemen. Het winnen van awards geeft voor mij vooral het gevoel van erkenning. Mijn werk wordt gezien en beoordeeld door meerdere trouwfotografen, vaak internationale trouwfotograaf uit verschillende continenten. Willen jullie meer zien van mijn werk dat bekroond is met een Trouwfotografie award? Klik hier


Deze verhalende trouwfotografie foto's zijn gemaakt in Nederland, maar ik reis ook graag om een bruiloft vast te leggen. Zo ben ik al op verscheidene plekken geweest zoals; Uganda, Nepal, Italië, Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Spanje.


Zoeken jullie een Trouwfotograaf Breda die de juiste momenten pakt en hiermee het verhaal van de dag eerlijk, puur en met humor vertelt? Neem dan eens contact met mij op :D

Bruidstaart trouwdag, trouwfotografie Breda, Award bruidsfotografie
Trouwfotografie Award - Masters of Wedding Photography

Bruidstaart trouwdag, trouwfotografie Breda, Award bruidsfotografie
Trouwfotografie Award - Masters of Wedding Photography