top of page
Zoeken

Trouwfotografie Award Benelux

Het melkmeisje.

Dit was een bruiloft van vrienden van mij. Ik kwam hier de dag voor de bruiloft laat in de avond aan, omdat ik vanuit een andere bruiloft kwam. We sliepen met zijn alle in een groot landhuis dus ik was er in de ochtend net zo vroeg bij als iedereen. Hierdoor heb ik dit mooie portret van het bruidsmeisje kunnen fotograferen. Eigenlijk was het wat te vroeg voor haar en deden de krulspelden een beetje pijn bij het inzetten. Zo lang zitten was voor haar echt een taak. Nadat alles klaar was pakte ze haar eigen momentje in zichzelf. Dit vind ik altijd zo prachtig om te zien! De trans, het meditatieve eraan. Het vertelt een verhaal en ik ben blij dat ik deze dag de trouwfotograaf mocht zijn. Meer awards zien? Neem dan hier een kijkje.


bottom of page