top of page
Zoeken

Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland


Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland - Masters of Wedding Photography Award

7 januari was een hele bijzondere dag, want ik ben die dag als 1 van de beste bruidsfotograaf benoemd van Nederland in 2020! Tijdens een live uitzending van de bekendmaking van de laatste ronde awards is de top 20 uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn in een Zoom meeting. Heel speciaal zo tijdens corona, maar anders waren we natuurlijk allemaal uitgenodigd in een zaal tijdens te bekendmaking. Ik stond op plek 13 voor de laatste ronde en ik zag mijn naam voorbij komen, niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 awards!!! Ik kon het niet geloven! Daarmee heb ik in 2020 totaal 9 bruidsfotografie awards gehaald en behoor ik tot de beste bruidsfotograaf van Nederland, België en Luxemburg.


Vol energie kan ik 2021 beginnen met 1 februari alweer een bruiloft op de planning. Zoveel zin in! Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie net zo enthousiast over mij als ik over het fotograferen van jullie bruiloft? Ben ik de beste bruidsfotograaf voor jullie? Laten we dan snel even een kopje koffie drinken! Neem hier contact met mij op :)


Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland - Masters of Wedding Photography Award

Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland - Masters of Wedding Photography Award

Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland - Masters of Wedding Photography Award

Top 10 Beste bruidsfotograaf Nederland - Masters of Wedding Photography Award

bottom of page