top of page
Zoeken

Te gek! 5 Trouwfotografie Awards van Fotografos de Boda!

WOOOOHOO, DIT IS TE GEK! 😆✨🥳🤸‍♀️ Ik kreeg net het bericht dat ik 5 Trouwfotografie Awards heb gewonnen met FdB - Fotógrafos de Boda en met deze 5 staat de teller op 8 en ben ik nu de NR.1 Awardwinner in 2020. Ik kan het niet geloven, zo blij ben ik! 😍 Blijf altijd geloven in de beelden waar jouw hart sneller van gaat kloppen . ❤️

Bekijk de volledige collectie hier


Ik ben er dan ook weer erg trots op en hoop ook jullie bruiloft zo mooi vast te kunnen leggen. Neem gerust contact met mij op om te zien of jullie trouwdag nog beschikbaar is

Er is in mijn verhalende trouwfotografie aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familiebanden, emoties en de kleine details waar je zelf nog niet eens erg in had.


bottom of page