top of page
Zoeken

Fearless Award Nr. 8


Wat een eer om te zien dat een van mijn foto's is bekroond met een Fearless Award! ❤️ De internationale gemeenschap van Fearless Photographers groeit met zoveel geweldige fotografen, dat het echt moeilijk is om er een te krijgen! Soms wil je als trouwfotograaf het stel niet uit het oog verliezen voor de volgende locatie, dus spring je in de auto als zij dat ook doen. Soms is het gewoon beter om te wachten. ;)

Verhalende trouwfotografie krijg je door te volgen en te wachten en niet door zo veel mogelijk te willen schieten in de hoop dat er iets bij zit.

Wil je meer van mijn bekroonde werk zien? Klik hier

Dank aan alle juryleden voor hun harde werk ✨ De hele collectie vind je hier


Fearless Photographers

"We verbinden fearless koppels met fearless fotografen. Liefde is niet alleen mooi. Dat weet je. Liefde is ook echt. Hilarisch. Luid. Gedurfd. Gutsy. Rommelig. Authentiek.   Er is moed voor nodig om in echte liefde te geloven - iets groots, iets blijvends, iets, ja, we zullen het zeggen, angstaanjagend. Er is moed voor nodig om door een lang gangpad te lopen en samen een nieuw leven in te gaan.   Liefde is Fearless. Uw trouwfoto's zouden dat ook moeten zijn.   Daarom zijn we hier. We brengen Fearless koppels en gepassioneerde professionele fotografen van over de hele wereld samen. We maken het u heel gemakkelijk om de juiste fotograaf voor u te zoeken en te vinden. Omdat je foto's net zo Fearless moeten zijn als je liefde."

bottom of page