• Denise Motz

'Editor's Choice' van MyWed

Ik blijf elke week nieuwe, oude foto's insturen. Vandaag ben ik erachter gekomen dat ik weer 3 nieuwe trouwfotografie 'Editors Choices' awards heb gekregen van MyWed! Hier ben ik natuurlijk super blij mee in deze rare tijd. Deze positieve energie is soms zo fijn om te krijgen!


Ik ben afgelopen tijd een beetje gaan spitten in mijn bruidsfotografie werk van 2, 3 jaren geleden. Hier ben ik toch nog een hoop pareltjes tegen gekomen! Nu wel geheel op een andere manier bewerkt dan dat ik voorheen deed. Zo zie je maar dat je toch erg veel leert in een jaar of 2. Wat een fijne trouwfotografie beelden zijn het ook! Ik ben er dan ook weer erg trots op en hoop ook jullie bruiloft zo mooi vast te kunnen leggen.

Neem hier contact met mij op om te zien of jullie trouwdag nog beschikbaar is

Er is in mijn verhalende trouwfotografie aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familiebanden, emoties en de kleine details waar je zelf nog niet eens erg in had.


© 2020 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Black.png