top of page
Zoeken

De beste trouwfoto's van 2021

De beste trouwfoto's van 2021 in een compilatie video. Samengesteld door uit elke bruiloft die ik in 2021 gefotografeerd heb de beste beelden te selecteren. Ik kan jullie vertellen dat ik ongelofelijk blij ben met hoe 2021 is verlopen. Het waren wat zwaardere maanden, omdat alle bruiloften die door Corona verschoven waren, in drie maanden gepropt zaten. Daarentegen ben ik sterker geworden en kan ik mentaal veel meer aan.

Ik wil al mijn bruidsparen bedanken voor hun vertrouwen in mij en ik hoop in 2022 nog veel meer bruidsparen blij te mogen maken met hun trouwfoto's.

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan even contact met mij op om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.


Ik wens jullie allemaal een fantastisch jaar!コメント


bottom of page