Ā 
Zoeken

Bruidsfotografie Italiƫ, 2 awards

U bent een collectie winnaar! šŸ„³šŸ˜šŸ„³

Bedankt This is Reportage en Alan voor deze twee nieuwe awards!


Eind juni, begin juli, had ik eindelijk de kans om weer een aantal bruiloften te fotograferen. Wat een opluchting en blije gevoelens gaven ze me. Nog meer geconcentreerd op de verhalen en met volle teugen genieten van de bruiloften! Mijn laatste bruiloft was 4 juli in Asolo, Italiƫ. Ik had het geluk om als second shooter foto's te maken met Francesco Reffo, een geweldige trouw- en straatfotograaf.


Ik ontdekte een aantal nieuwe tradities, zoals de auto in toiletpapier wikkelen. Het stel moet direct na de ceremonie eerst een hele grote rijstgolf ondergaan en dan de auto uit het toiletpapier halen. Hoe lang kinderen met wat toiletpapier kunnen spelen verbaast me šŸ˜‚ In dit geval wilde hij alles pakken wat op de grond lag en toen zag ik de trouwjurk tevoorschijn komen šŸ˜†


Veel dank aan de juryleden Arjan van der Plaat, Richard Skins Photography, Lyndah Wells, Annelies Gailliaert en Tim Millen.


Meer foto's van mijn destination weddings zien? Of interesse omdat jullie zelf in het buitenland gaat trouwen? Neem hier eens een kijkje Ik heb hier veel ervaring mee en schiet niet snel in de stress. Neem vrijblijvend contact met mij op


Trouwfotografie Italiƫ, buitenlandse bruiloft, bruidsfotograaf Italiƫ, Destination wedding in Italy, Rice throwing
This is reportage Award, trouwfotografie Breda - Italiƫ

Trouwfotografie Italiƫ, buitenlandse bruiloft, bruidsfotograaf Italiƫ, Destination wedding in Italy, toiletpaper
This is reportage Award, trouwfotografie Breda - Italiƫ

Ā