top of page
Zoeken

Bruidsfoto Award 2021 jurylid

Wat een enorme eer!!


Afgelopen maand mocht ik jureren voor de Bruidsfoto award voor 2021 samen met nog 4 andere top trouwfotografen! Hieruit is een selectie ontstaan, waarbij je als bruid of bruidegom nu ook kunt stemmen op jouw favoriete bruidsfoto’s! Een initiatief van #BruidMagazine


Soms heb ik nog steeds het gevoel dat ik een Newbe ben, maar de jaren vliegen voorbij en toch wordt dit mijn 5e jaar fulltime in de trouwfotografie. Ik voel me gezegend om zoveel geweldige trouwfotografen te kennen waar ik elke dag weer van kan leren!


Zelf geef ik ook mentoring aan beginnende en gevorderde trouwfotografen. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op :)

Het doel van de Bruidsfoto Award 2021

De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto trends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de #BruidsfotoAward bovendien de ontwikkeling van de professionele #bruidsfotografie in Nederland en België.


Bruidsfoto award 2021 - Bruid & bruidegom magazine
Bruidsfoto award 2021

Bruidsfoto award jury - Bruid & Bruidegom Magazine

Bruidsfoto award jury - Bruid & Bruidegom Magazine

Bruidsfoto award jury - Bruid & Bruidegom Magazine

Bruidsfoto award jury - Bruid & Bruidegom Magazine

Bruidsfoto award jury - Bruid & Bruidegom Magazine


bottom of page