top of page
Zoeken

30 beste trouwfoto's op Bored Panda

Deze 30 beste trouwfoto's op Bored Panda zijn geselecteerd door drie internationale juryleden van de FdB Awards en vertegenwoordigen de beste momenten, licht en compositie in trouwfotografie. Geluk, een lach, liefde: positieve emoties zijn het belangrijkste ingrediënt van bruiloften. En een goede fotograaf zal alles vastleggen. Wat heb ik een geluk, want Bored Panda heeft mijn foto gekozen als 1 van de 30 beste trouwfoto's!! Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee.


Het is de derde keer dat Bored Panda mijn bruidsfoto's in een online blog laat zien.

Hier kun je alle 30 beste trouwfoto's terugvinden op de website BORED PANDA

Wil je meer van mijn winnende foto's zien?

Die kun je vinden onder het kopje 'Awards'

Beste trouwfoto's award op Bored Panda
1 van de 30 beste trouwfoto's op Bored Panda


FdB is een internationaal platform dat het beste ambacht in huwelijksfotografie laat zien. Zij organiseren elk jaar een wedstrijd, waarbij de beste en meest verbazingwekkende foto's van over de hele wereld worden geselecteerd. Met dank aan Donatella Barbera (Italië), Mauricio Arias (VS) en John Palacios (Colombia), juryleden van de FdB Awards ronde 22.

#bestetrouwfoto #bestetrouwfotograaf #trouwfotograafnederland #bruidsfotograafnederland


Wil je meer informatie? Schroom dan niet om even contact met mij op te nemen via mijn 'Contactpagina' Voor 2022 heb ik nog een aantal vrije plekken staan!

bottom of page