top of page
Zoeken

3 Trouwfotografie 'Editors Choice' MyWed

Vandaag ben ik erachter gekomen dat ik 3 nieuwe trouwfotografie 'Editors Choices' awards heb gekregen van MyWed! Hier ben ik natuurlijk super blij mee in deze rare tijd. Deze positieve energie is soms zo fijn om te krijgen!


Ik ben afgelopen tijd een beetje gaan spitten in mijn bruidsfotografie werk van 2, 3 jaren geleden. Hier ben ik toch nog een hoop pareltjes tegen gekomen! Nu wel geheel op een andere manier bewerkt dan dat ik voorheen deed. Zo zie je maar dat je toch erg veel leert in een jaar of 2. Wat een fijne trouwfotografie beelden zijn het ook! Ik ben er dan ook weer erg trots op en hoop ook jullie bruiloft zo mooi vast te kunnen leggen.

Neem hier contact met mij op om te zien of jullie trouwdag nog beschikbaar is


Er is in mijn verhalende trouwfotografie aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familiebanden, emoties en de kleine details waar je zelf nog niet eens erg in had.
bottom of page