top of page
Zoeken

Fearless 'Right On' Bruidsfotografie


Het ultieme geluksgevoel

Dat kreeg ik toen ik deze foto maakte, ik wist meteen dit is raak. Het meisje was de dochter van het bruidspaar en zij was er al bij in de ochtend. Meteen had ik door dat zij veel expressie had en zodoende wist ik dat er op bepaalde momenten iets ging gebeuren. Ze was al zo blij met haar jurk en dat liet ze me op verschillende momenten duidelijk merken. Ik was me al bewust van haar karakter en liet me meeslepen in haar fantasiewereld. Hoe geweldig is het als we allemaal van zulke kleine dingen kunnen genieten als een lolly. Deze lolly krijg je namelijk niet elke dag en als hij zo groot is dat je er de hele dag over kunt doen en hem ook nog eens met je ouders kunt delen.

De taart werd aangesneden en daarna kwam het moment waarbij de champagne fles open geschoten werd met een sabel. Ik stond al even op deze locatie en wist dat de champagne ingeschonken zou gaan worden in de glazen die op tafel stonden. Dit wilde ik zo vastleggen dat je de net aangesneden taart op de achtergrond nog zien. Ik zat al op mijn knieën om op dezelfde hoogte te komen als de glazen. Net nadat de fles champagne naar de glazen toe leunt komt mevrouw poserend haar arm op de tafel leggen en neemt een gigantische lik van de lolly. Ik hoefde mijn camera maar net een beetje naar rechts te sturen en ‘klik, klik klik’ ik had het beeld. Nu wist ik niet dat dit ging gebeuren, maar was ik wel exact op de juiste plek vanuit de juiste hoek. Bedankt Huy en Fearless Photographers voor het kiezen van dit als een Fearless Right on 😍

Huwelijksfotograaf | Trouwfotograaf Breda | Bruidsfotografie

#trouwfotografie #topweddingphotographer #Trouwfotografie #FearlessPhotographers #bruidsfotografie

bottom of page