top of page
Zoeken

2 Internationale Trouwfotografie Awards!


When driving through Scandinavia, I didn't check social media a lot. Gave me more freedom to enjoy the outstanding landscapes and being more in the moment. Pictures will follow soon!

Just now, I discovered in an email of Wedding Photography Select & The Select Bride that I won 2 international weddingawards! 🤩🤩🤩 Here you can find the whole collection: https://www.weddingphotographyselect.co.uk/wedding-photo…/42

Celebrate and see every working day as a vacation day! 🥳 Tijdens het rijden door Scandinavië heb ik sociale media niet vaak gecontroleerd. Geef me meer vrijheid om te genieten van de uitstekende landschappen en meer in het moment te zijn. Foto's volgen snel!

Zojuist ontdekte ik in een e-mail of Bruidsfotografie Select & The Select Bride dat ik 2 internationale trouwawards heb gewonnen! 🤩🤩🤩 Hier vindt u de hele collectie: https://www.weddingphotographyselect.co.uk/wedding-photo…/42

Vier en zie elke werkdag als een vakantiedag! 🥳


bottom of page