Zoeken

Fearless Right On!


Momentjes voor jezelf

Het moment dat je als huwelijksfotograaf land en iedereen heeft geaccepteerd dat jij er bent. Ik vind het altijd fijn om er al te zijn tijdens het ‘aankleed moment’. Dit geeft mij de ruimte om rustig op te starten en kom ik erachter hoe ik moet bewegen in bepaalde situaties. In het begin konden de kindjes maar moeilijk aan mij en mijn camera’s wennen. Daarom is het belangrijk om een band te scheppen en niet meteen de camera te gebruiken. Uiteindelijk kwamen ze los en werden me er een partij trucjes uitgevoerd. Rennen door heel de hotelkamer, handstands, springen. Hier lagen de pareltjes! Na een uur natuurlijk helemaal uitgeput en moesten ze nog aangekleed worden. Iets rustiger, maar meer in hun eigen wereld zag ik dit tafereel afspelen. Ik had een vermoeden en yes een winnaar!

Fearless Right On!!! 🥁🥁🥁

Amazing to see a picture of my last wedding In the Fearless Photographers'Right On' collection of this week! :D woohoo so cool thanksss!