Zoeken
  • Denise Motz

Liefde in eigen tuin <3


30 april 2017 - Jaaaa koninginnedag! De rede waarom het op deze dag zou zijn was heel simpel, 'Zij is mijn koningin, zegt Goof over Silvana, haha! Heerlijk is het altijd als ik mij niet hoef te verkassen naar meerdere locaties. Deze bruiloft was daarnaast ook nog eens een thuiswedstrijd voor mij. Ik waan mij door een fijn, groen gebied waar ik uitkom bij een prachtig huis erg rustig gelegen. Zo mooi om te zien hoe verliefd jullie zijn, wauw! Blij dat ik hier was :D


119 keer bekeken

© 2020 BY DENISE MOTZ | BREDA | NOORD-BRABANT | NEDERLAND | +31 640206305 | INFO@DENISEMOTZ.NL

Masters-Award-Winner-150-red-retina-_2x.
https___www.willophoto.com_wp-content_up
vertical-black.png
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
Black.png