Zoeken

2 nieuwe Fearless photographers Awards


Fearless photographers award - Bruiloft in Italië rookbom
Fearless photographers award - Bruiloft Italië

AAAHH YESSSSS!!! ❤

Mijn 12e Fearless Award van Fearless photographers.

Elke keer krijgt mijn hart een kleine schok als ik hoor dat ik een Fearless Award heb gewonnen, dit betekent veel voor me.

Ik hoorde zoveel verschillende meningen over deze foto, een beetje raar of zelfs griezelig, maar ik vond het gewoon een geweldig, kleurrijk en grappig moment dat er een beetje surrealistisch uitziet vanwege de uitsnede! Nu heb ik de juryleden aan mijn kant.

De uitsnede had iets met beperkingen te maken. Grappig genoeg met beperkingen word je creatiever en denk je meer out of the box.

Ik kon geen foto's laten zien waar mensen de 1,5m afstand niet hielden en geen maskers droegen. Het moment waarop de mannen feest vierden, het optillen van de bruidegom en de bruidegom stikte bijna in de rook 😂

Veel dank en waardering aan de juryleden en Huy voor hun werk! 🙏

Van Silvia & Damiano's Italiaanse bruiloft juli 2020 ❤


Fearless photographers award - Trouwfotografie spiegeling
Fearless photographers award - Trouwfotografie spiegeling

Whaaa kippenvel, ik kan het niet geloven!!!

Weer een Fearless Award! 🥳🥳🥳

Heel erg bedankt Fearless Photographers!

Gisteren de momenten, vandaag de Portretten

Met deze mooie foto van Caroline & Johan in hun eigen boudoir kamer - oktober 2020


Wil je meer awardwinnende foto's zien, ga dan naar deze pagina